Ingatlanbazár

2020.04.26. 20:03

Otthon a Kis Dávid-palotában? Ennél különösebb lakáshirdetés nincs ma Szegeden!

Magyarország egyik legismertebb eklektikus épületében, az úgynevezett Kis Dávid-palotában kínálnak egy lakást az ingatlanbazar.hu oldalán. Az impozáns helyszín és az alapterület alapján az ár egészen meglepő. A hirdetés azonban nem említi, hogy csak bérleti jogról lenne szó. Ön mit gondol a csábító ajánlatról?

delmagyar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szeged belvárosában, a Kárász utca szomszédságában található az ingatlan. Az épület méltán híres és ismert minden szegedi számára, ugyanis Szeged egyik leghíresebb és legnagyobb, eklektikus stílusban épült palotája, melyet 1872-ben adtak át. Tehát még a nagy árvíz előtt a város egyik olyan ékessége lett, amely meghatározta Szeged későbbi arculatát is. Az épület 2 utcát ölel fel, s egy gyönyörű térre néz bejárata.

Homlokzata gyönyörű, felújított állapotban van, lépcsőháza tiszta, rendezett, egyedi. A lakás függőfolyosóról nyílik.

Egy hosszú előszoba tárul elénk, ahogy belépünk a lakásba, innen jobbra találunk egy ablakkal, kamrával ellátott konyhát. Szemben vele egy tágas szoba helyezkedik el, melyet a tulajdonos étkezőként használt. A bejárattal szemben egy hatalmas, napfényes nappali tárul elénk. Innen nyílik még egy szoba, mely szintén nagyméretű. Fűtése egyedi radiátoros, nyílászárói fából vannak, burkolatai eredeti fa parketta és hidegburkolat.

 

További részletek, alaprajzok és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában