Csongrádon lovardát, Makón lábakon álló ártéri házat kínálnak

2020.05.17. 14:00

Eladó a vízparti nyaraló

A járványhelyzet időszakában sokkal többen keresik a nyaralókat, mint békeidőben, igaz tavasszal eleve élénkebb az érdeklődés, mint más évszakban. Nincs ez máshogy Csongrád megyében sem.

Kovács András

Szeged – 2020.05.09. Eladó ingatlanok a Sárga üdülőn. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

A szegedi Sárgán, a Tiszához közel legalább fél tucat nyaraló eladó, az egyik bejárathoz közeli, kétszintes épületet 9,8 millió forintért kínálják.

– Teljesen téglából épült, lent nagy terasz, tágas konyha, kis szerszámos és WC, fontos, hogy külső lépcsőről lehet felmenni az emeletre. Ott is van terasz, plusz nappali, hálószoba, kádas fürdőszoba. Bojler adja a gázpalackról a meleg vizet, de nem téliesített – mondta Kiss Ágnes.

Az Ingatlancafé tanácsadója hozzáteszi, a földterületet korábban megvásárolták az ATIVIZIG-től, így azért bérleti díjat nem kell fizetni. A „közös költség” évi 45 ezer forint, ebben szemétszállítás és korlátlan vízhasználat van, egyedül a villany külön órás.

Az ingatlanbazar.hu oldal több mint 30 találatot dob ki szegedi nyaralóra, legtöbbet a Sárgán, illetve a Tisza-parton. De van ajánlat Sziksóstóról, Subasáról, Gyálarétről, a baktói és a tápéi kiskertekből is. Az árak 6 és 20 millió között szóródnak, a legjellemzőbb sáv a 8–12 millió forint.

Bordány, Röszke, Tiszasziget, Sándorfalva, Szatymaz, Domaszék településekre is ad találatot a portál. És persze Makóra is, ahol az üdülőtelepen 360 négyzetméteres tel-

ken betonlábakon álló, egyszobás 39 négyzetméteres nyaralót kínálnak 11,9 millió forintért. A lombkoronasétányhoz közel, a Maros-parti strand közvetlen közelében található, 2003-ban épült, de 2017-ben felújították, fűtése elektromos.

Érdekes, hogy mártélyi üdülő nincs az ingatlanbazár kínálatában, Vásárhelyen is csak egyet találni, ami azért inkább borospince. 1440 négyzetméteres telken, egyszobás és 18 négyzetméteres az épület, 6,5 millió forintért kínálják Új Kishomokon. Víz, villany, csatorna van, gáz az utcában.

Csongrádra is csak egy a találat, az persze inkább nyaralóház, pontosabban tanya lovardával. A terület háromnegyed hektár, az épület négyszobás és 126 négyzetméteres. Az ingatlant a Tisza partjától csak a töltés dombja választja el. A főépület korábban lovaspanzió volt, mára teljesen felújított, 5-6 fős szobákra bontották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában