Helyi közélet

2020.05.21. 06:47

Indul a családi Tetris challenge

A tárgyak, amelyeket mindennap használunk, valamilyen módon rólunk és a családunkról mesélnek.

Munkatársunktól

Fotó: Családegyetem

Fotó: Zsolt Farkas

Megmutatják, hogyan vagyunk jelen a világban, mi fontos és mi nem az adott időszakban. Ezért is érdekesek azok a kiállítások, ahol a régmúlt idők hétköznapi tárgyai regélnek a gazdájuk hajdanvolt életéről.

A CsaládKözPont csapata éppen ezért döntött úgy, hogy a Karantén kaland-tér utolsó előtti kihívásában azt kéri a családoktól, hogy gyűjtsék össze a családtagokra legjellemzőbb tárgyakat, amelyek leginkább kifejezik őket. Ezekből állítsanak össze egy szobrot, egy montázst vagy egy műalkotást, és készítsenek erről egy fényképet.

Hasonlóan tegyék ezt, mint a hivatásos szervek és az intézmények tették a Tetris challenge során, amikor a minden nap használt eszközökkel vették körül magukat a földön fekve, és úgy készítettek képet a munkájuk szemléltetéseként.

Ha elkészült az alkotás, beszélgessenek is a családtagok arról, hogy mennyire elégedettek vele, mennyire fejezi ki a családot, mi az, ami tetszik benne, kellene-e változtatni valamit rajta. Ezt követően közösen adjanak címet is a műnek.

A visszajelzés most se maradjon el a [email protected] címre, ahová a képet és annak címét kell elküldeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában