Versenyeztek a modellpalánták

2020.06.26. 18:30

Makón versenyeztek a legszebb modellpalánták

Korona nélkül senkit sem engednek haza a Little Miss World Hungary szépségversenyekről.

Tóth A. Péter

Fotó: Dori Zorán

Egy különleges gyermektábor második turnusa zajlik a napokban a városban, ahol a fiatalok megtanulhatják a színpadi mozgás, a beszédtechnika és a helyes testtartás alapjait.

Fotó: Dori Zorán

– Magyarországon rengeteg szép gyerek van, közülük egyre többen jelentkeznek versenyeinkre. A megmérettetéseken jól szereplőknek nemzetközi lehetőséget is biztosítunk, a világ számos országában képviseltetjük magunkat – mondta Bartalovics Ildikó verseny­szervező.

A Little Miss World Hungary 2020 versenyeken korosztályonként hirdetnek győztest. A gyerekek többféle ruhában mutatták meg magukat a zsűrinek. Emellett interjún adtak számot beszédkészségükről, személyes kisugárzásukról. A szépségverseny „Little” kategóriáját a kiszombori Barna Lora Panna nyerte. Ő képviseli Magyarországot idén augusztusban az európai versenyen.

– Sokan azt hiszik, hogy mi, szülők ezt ráerőltetjük a gyerekekre, de ez nem igaz. Azt vettem észre, nincs bennük stressz, a szépségverseny igazi családi program. Az egész inkább hatalmas játék és szórakozás mindenkinek – fogalmazott Takács Diána, Panna édesanyja, majd hozzátette: – A legbüszkébb anyuka vagyok a világon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában