Az első jól sikerült

2020.07.20. 13:07

Hétvégente fesztivál Makón

SzabadON – ez a neve annak a rendezvénysorozatnak, amellyel a nyári szezonban hátralévő nyolc hétvégén találkozhatnak a makóiak s persze az ide látogató turisták Makón, a Hagymatikum fürdő környékén.

Szabó Imre

Fotó: Szabó Imre

A szervezők szándéka szerint mindegyik szórakoztató lesz, kirakodóvásárral, kísérő programokkal, koncertekkel, mindenekelőtt a helyi értékekre építve. Az elsőt a múlt hét végén, pénteken és szombaton tartották. A pénteki programot nagyrészt elmosta az eső, a szombati nap azonban kiválóan sikerült. A Hagymatikumhoz vezető sétányon több mint tucatnyi makói, Makó környéki kézműves árulta portékáit az ékszertől a sajtkészítményekig.

A régi városháza belső udvarán hangulatos gasztroudvar várta a vendégeket étellel-itallal, a nagyszínpadnál pedig helyi sportolók és az Exatlon Hungary sztárjai találkoztak a közönséggel, majd fellépett a Hangovers and the Sober – estére pedig egy igazi Herceg lépett a színpadra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában