Három napon át

2020.07.28. 07:21

Ismét katonai konvojok közlekednek Hódmezővásárhelynél

Katonai konvojok közlekednek a következő napokban Hódmezővásárhely és Tápiószecső között vasúton és az M5-ös autópályán – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfő este az MTI-vel.

delmagyar.hu

Forrás: Illusztráció

Közleményük szerint a Bocskai István Lövészdandár július 28-tól július 30-ig a rendszerből kivont harc- és gépjárműveket szállít a Magyar Honvédség központi raktárjába.

A Hódmezővásárhely-Tápiószecső vasútvonalon kedd estétől szerda hajnalig, míg az M5-ös autópályán szerdán és csütörtökön hajnaltól estig tart a szállítás.

A Honvédelmi Minisztérium azt kéri, hogy a szállítójárművek, konvojok közelében fokozott óvatossággal, az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembe vételével közlekedjenek, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásuk módja eltérhet a mindennapi közlekedésben megszokottól – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában