A szúnyogok sem riasztották el a közönséget

2020.07.20. 13:59

Megint megtelt a Külvárosi Mozi

S. Z.

Szeged 2020.07.18. SZETÁV mozivetítés a szabadban a Fűtőmű utcai főtőmű oldalára vetítették a Ready Player One-t Képen: Mozizz a csillagos ég alatt: a Ready Player One – nal pörög tovább a Külvárosi Mozi Piknik Fotó: Török János DM Délmagyarország

Fotó: Török János

Nagy ötlet volt a Szetávtól és a Belvárosi Mozitól, hogy megcsinálják a Külvárosi Mozit a Fűtőmű utcában, ahol szombaton Steven Spielberg Ready Player One című filmjét vetítették. A Szetáv a Mondolo Egyesület­tel közös „városmetamorfózis” nevű programjába a mozit is bevonták, miután a Rókus 1-es számú fűtőmű oldalára egy hatalmas retró tévét festettek. A fűtőmű Nyitra utca felé néző oldalából lett vetítővászon.

A mostani már a második vetítés volt, egy hete a Mamma Mia! című zenés filmet mutatták be.

A fűtőmű előtti placc most is megtelt emberekkel, annak ellenére, hogy a vérszívók még mindig köztünk vannak. Ennek egyik jele volt, hogy megjelent a vetítésen egy fiatalember, aki a Szúnyogembör című filmet harangozta be. Az előadás jól sikerült, aki felöltözött és bekente magát, megúszhatta kevés csípéssel. Érdekesség, hogy a vetítés első ránézésre több embert vonzott egyszerre, mint az amúgy két napra lezárt Huszár Mátyás rakpart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában