Péntek este indul a mórahalmi lovas színház új évada

2020.07.16. 17:13

Ráadást kap a közönség Szilajból + galéria

A pénteki első előadásra már alig kaphatók jegyek, a legendás Demjén Ferenc slágereiből komponált darabot Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO rendezi.

Munkatársunktól

Patkó Lovas és Szabadtéri Színház

Forrás: Patkó Lovas és Szabadtéri Színház

Fotó: Picasa

A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház július 17-én, péntek este 20.30-kor megkezdi hatodik évadát. A Szabadság vándorai című darab szereplői maguk a színészek, muzsikusok, komédiások, akik arra tették fel életüket, hogy mindenáron szórakoztassanak. Demjén Ferenc, Kossuth-díjas művész közel ötven éves munkásságának egy csodálatos kivonata a színdarab, újszerű köntösbe öltöztetve dalait.

A pénteki első előadásra már alig kaphatók jegyek, a legendás Demjén Ferenc slágereiből komponált darabot Kerényi Miklós Gábor, azaz KERO rendezi, a színészek között pedig ott lesz többek között Papadimitriu Athina, Pintér Tibor, Mohácsi Márk, Gazdik Dávid és Pápai Kíra.

 

Az idei évad egyik kuriózuma a Szilaj című musical, amiről bár mesedarab, komoly produkció. Ebben próbálják ki a szabadidomítást, ami azt jelenti, hogy a földről, mindenféle felszerelés nélkül kommunikálnak a lóval. Friss hír, hogy hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Szilaj című musicalből újabb előadást tűztek műsorra: így az augusztus 30 mellett augusztus 29-én is látható lesz a Nemzeti Lovas Színház legújabb sikerdarabja.

A betörhetetlen vadló története mellett 2020-ban a nagyérdemű megtekintheti a város fedett lovardájában a Marica grófnő című népszerű operettet, a Honfoglalást, a Kincsem című musicalt és a Mátyás, az igazságos című családi darabot.

Tájékoztatást a www.lovasszinhaz.morahalom.hu weboldalon vagy a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház Facebook oldalán kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában