Friss hírek

2020.08.31. 16:38

Forgalomkorlátozással kezdődik a szeptember Szegeden

Előreláthatólag 5 napig tart majd.

delmagyar.hu

20200709 Szeged Maszk nélkül a városban, van ahol betartják a szabályokat. Fotó: Török János TJ Délmagyarország DM

Fotó: Török János

Forgalomkorlátozás a Csongrádi sgt. – Berlini krt. kereszteződésében, ivóvíz-hálózati munka miatt. – Tudtuk meg a Szegedi Vízmű Zrt. közleményéből.

Meghibásodás miatt ivóvíz-hálózatjavítási munkálatokat kezd a Szegedi Vízmű Zrt. a Csongrádi sgt. – Berlini krt. kereszteződésében, 2020. szeptember 1-én, kedden kora reggel.

  • A javítási munkák miatt a Nagykörúton, mindkét irányból sávszűkítésre kell számítani (ez a Berlini krt-on az egyik kanyarodó sávot, a Brüsszeli krt-on az egyenes irányú forgalmi sávok egyikét érinti)
  • A Szent István tér felől érkezők a szélső sávból nem mehetnek tovább egyenesen, csak jobbra kanyarodhatnak, illetve a kerékpáros átvezetés is le lesz zárva a munkálatok ideje alatt, a kerékpárosok a gyalogos átkelőt használhatják a kihelyezett jelzőtáblák szerint.
  • A munka az ivóvíz szolgáltatásban nem okoz fennakadást az érintett körzetben.

    A hibajavítás I. ütemében előkészítési munkálatokat végez most a Vízmű, és a tervek szerint – ideiglenes helyreállítás mellett – 2020. szeptember 5-ig a forgalomkorlátozás megszűnik, és visszaállhat a közlekedésben a megszokott rend.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában