Ingatlanbazár

2020.08.16. 19:02

Ha 245 nm-en élne Szegeden, mutatjuk a tökéletes választást! – Galéria

Bár épp tombol a nyár, a saját, elegáns kandalló látványa és a polgári otthon hangulata is mind-mind kattintásra ingerelnek. Nézzen be a 78 milliós ingatlanba, vagy akár csapjon le rá!

Forrás: Ingatlanbazár

“Belvároshoz közel eső részén kínálom eladásra, ezt a több generáció együttélésére kiválóan alkalmas, jó állapotú 725 nm-es telken épült, 265 nm-es, hét szobás magánházat hobbi pincével. Az 1940-ben épült polgári villa a felújítás során homlokzati hőszigetelést, műanyag nyílászárókat, új fűtésrendszert, és elektromos hálózatot kapott. A lakható, rusztikus stílusban berendezett pinceszint kiváló lehetőséget nyújt borozásra, baráti összejövetelek megtartására, tárolásra, és csendes visszavonulásra egyaránt. [...]

A 725 nm-es sarki telken egy szimplagarázs, és további beállási lehetőségek várják az új tulajdonosokat. Az öntöző rendszerrel ellátott udvarban medencét, és a szaletli alatt pedig kültéri konyhát találunk kemencével. A tulajdonosok értékegyeztetéssel szívesen cserélnék magánházukat belvárosi lakásra. Ajánlom mindazoknak, akik a belváros közelében keresnek családi házat. Kiváló lehetőség lehet nagycsaládosoknak, vagy több generáció összeköltözésére. Praktikus elosztása, és kedvező elhelyezkedése miatt ideális megoldást kínál vállalkozások számára: szeparált irodák, magánrendelők kialakítására kifejezetten alkalmas. Az ingatlan websétával is megtekinthető, amiért forduljon hozzám bizalommal.”

További részletek, alaprajz és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában