Díjátadót tartott a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete

2020.09.18. 16:04

24 kitüntetést adtak át

Kitüntetéssel ismerték el azok tevékenységét, akik áldozatos munkájukkal szolgálják a Vöröskereszt ügyét.

delmagyar.hu

Az elismeréseket Szekeres Veronika, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetének alelnöke és Sáfár Brigitta, a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatóságának katasztrófa készenléti szakmai vezetője adta át a koronavírus miatt utólag megtartott ünnepségen, Szegeden.

A képen Ivády Éva és Fehér Veronika látható. Fotó: Magyar Vöröskereszt

A Vöröskeresztes Munkáért kitüntetés gyémánt, arany, ezüst és bronz fokozatát, dicsérő oklevelet, elnöki díszoklevelet, elsősegélynyújtás népszerűsítéséért ezüst emlékérmet, év médiatámogatója elismerést, év önkéntese elismerést, ifjúsági tevékenységért elismerő oklevelet, szolgálatért oklevelet, szolgálatért érdemérmet, véradásszervező ezüst emlékérmet, életmentő érdemérmet osztottak ki.

A díjazottak: Szirbik Imre, Korom István, Hősné Anda Éva, Závogyi Zsuzsanna, Domokos József, Gonda Károlyné, Zentay Attila, Szűcs Ákos, Juhász-Nagy Csilla, Fábján-Nagy Mária, Hallai Zsolt, Galiba Gábor, Kátai Benedek Beáta, Jenei Norman Árpád, Fehér Veronika, Vincze Balázs János, Ivády Éva, Hermán Marianna, Ménesi Zoltán Zsolt, Szabó Zoltán Ferenc, Tanács Gábor, Varga Zoltán, a Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola és a Rádió 88.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában