Katasztrófavédelem

2020.09.02. 09:58

Gázvezeték szakításhoz, kopolit üveg eltávolításához, tűzesetekhez riasztották a tűzoltókat

Katasztrófavédelmi összesítő Csongrád-Csanád megyéből.

delmagyar.hu

20200626 Szolnok Tűz ütött ki egy mintegy kilenc négyzetméteres raktárhelyiségben, Szolnokon, a Kossuth Lajos úton. A katasztrófavédelem mellett a rendőrség is nagy erőkkel vonult fel. Fotó: Kiss János KJ Új Néplap ÚN

Forrás: Illusztráció

Fotó: Kiss János

Kedden Hódmezővásárhelyen a Görbe utcában egy fa úttestre dőlt, ez forgalmi akadályt képezett. A fát a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el.

Szegeden a Bécsi körúton személygépjármű motortere égett. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el.

Kisteleken az Ipari Parkban kivitelezési munkák közben munkagép gázvezetéket szakított át. A kisteleki hivatásos tűzoltókat, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztotta a megyei főügyelet. A tűzoltók folyamatos méréseket végeztek a területen, majd biztosították a helyszínt, amíg a szakemberek kijavították a sérült gázvezetéket. Az eset során senki sem sérült meg.

Szegeden a Makkosházi körúton egy faág az úttestre hasadt, amelyet a szegedi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el.Hódmezővásárhelyen a Hódtó utcában lakóingatlan erkélyéről kopolit üveg lógott, amely veszélyeztette a forgalmat. A beavatkozáshoz a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik kézi erővel távolították el a kitört üveget.

Szatymazon a IV. körzet közelében ingatlan udvarán száraz növény hulladékot égettek. A tüzet a szegedi hivatásos- és a sándorfalvi önkéntes tűzoltók kézi szerszámok segítségével oltották el.Zákányszék közelében lakóingatlan melléképületében mélyhűtő láda égett. A tüzet a szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában