Helyi közélet

2020.10.09. 13:11

Helyreigazítás

delmagyar.hu

A www.delmagyar.hu internetes újságban 2020.09.04. 12:00 időpontban „két megyei intézmény kockázatos” címmel megjelent újságcikk megtévesztő és hamis színben tüntette fel a Gesztenyeliget Nyugdíjas Lakócentrumot, amikor a cikkben az intézményt ábrázoló fotó jelent meg „Figyelemfelhívó levelet kap az ÁSZ-tól a Gesztenyeliget otthon is.” feliratozással, amely kijelentés valótlan tartalmú.

A valóban eljárás alá vont állami egészségügyi és szociális intézményekkel ellentétben a fényképen szereplő Gesztenyeliget Nyugdíjas Lakócentrum magánintézmény, vele szemben az Állami Számvevőszék utólagos ellenőrzést nem kezdeményezett és nem folytatott, ezért a cikk a fénykép csatolásával és annak feliratozásával valótlanul állította, valamint az intézményt abban a hamis színben tüntette fel, hogy ellene az Állami Számvevőszék eljárást folytatott, azt kockázatosnak minősítette és ezért figyelemfelhívó levelet kap az ÁSZ-tól.

Az érintettől elnézést kérünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában