A Vasvilla is előkerült a szóváltásban

2020.10.05. 12:51

Összevesztek a rackák miatt

Vasvilla okozta sérülés lett a vége Hódmezővásárhelyen két politikai ellenpólushoz tartozó férfi vitájának. A rendőrség, a Vásárhely 24 hírportál információi szerint, súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indított eljárást.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Lapunk megkereste mindkét érintettet, mondják el mi történt, de csak egyikük nyilatkozott, az a férfi, akinél a vasvilla volt.

– Pénteken fél 12-kor felhívott az illető és életveszélyesen megfenyegetett. Az volt velem a baja, hogy kritikával illettem a Vöröskereszt utcai rackaprojektet. Nem sokkal később azon a területen, aminek a gondnoka vagyok, kiengedtem a jószágokat legelni. Vasvilla volt a kezemben, mert már délelőtt is szedegettem a szemetet, amit a temetőből hordott át a szél. Akkor is ez volt a tervem. Egyszer csak átjött a férfi a saját kerítésén át a gondoksági területre, amit csak a másik utca felől lehet szabályosan megközelíteni. Ki van rá írva, hogy magánterület, a belépéshez előre kell időpontot egyeztetni. A férfi folytatta a szidalmazásom, nekem rontott, én ösztönösen magam elé kaptam a vasvillát, amit ki akart tekerni a kezemből. Ekkor állt bele a villa a karjába – ismertette a férfi a saját verzióját. Arról is beszámolt, hogy bevitték a rendőrségre kihallgatásra, de rövid időn belül elengedték.

Megkérdeztük a sérülést szenvedett férfit is, aki lapunk munkatársával ugyan megosztotta a saját szemszögéből a történteket, de nem járult hozzá, hogy leírjuk. Publikusan annyit mondott, hogy megműtötték a karját, és jelenleg is a szegedi traumatológián fekszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában