Szeged

2020.11.17. 15:12

Ezeknek a csoportoknak lesz korlátozottan elérhető az egyetemi könyvtár

Kizárólag a cikkben felsorolt olvasói csoportok vehetik igénybe a korlátozott szolgáltatásokat.

delmagyar.hu

„November 18-a szerdától az Innovációs és Technológiai Minisztérium külön engedélyével korlátozottan elérhetővé tesszük egyes szolgáltatásainkat az SZTE oktatói, dolgozói, doktoranduszai és végzős hallgatói számára.” – írja az SZTE Klebelsberg Könyvtár Facebook oldalán.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

„Kizárólag a felsorolt olvasói csoportok kérhetnek ki könyvet az online katalógus (https://qulto.bibl.u-szeged.hu/) segítségével szerdától, amit személyesen vihetnek el a megadott időponttól a Kölcsönzőből hétköznaponként 8-16 óráig. Vissza is hozhatják a náluk kint lévő dokumentumokat.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a kormányrendeletek függvényében bármikor megváltozhatnak ezek a feltételek, és a módosítás jogát is fenntartjuk. Továbbá kérjük és köszönjük a járványügyi előírások fokozott betartását! A kérdéseket még mindig az [email protected] címre, és chatre is várjuk.” – írják a bejegyzésben.

Bővebb információ a nyitvatartásról EZEN A LINKEN érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában