Keressük a legszebb hölgyeket

2021.01.02. 14:59

Ki lesz 2021 Tündérszépe? − Már javában lehet nevezni az országos versenyre

Ismét keressük az ország legszebb lányait: elindult a Tündérszépek 2021 szépségver­seny. Tavaly szegedi döntőse is volt az országos megmérettetésnek, bízunk benne, hogy idén is hasonló sikerrel szerepelnek majd a Csongrád-Csanád megyei hölgyek.

Munkatársunktól

Perecz Vivient kollégánk, Frank Yvette fényképezte.

Fotó: Karnok Csaba

Csongrád-Csanád megyeElindult a 2021-es Tündérszépek nevezési időszaka. Örömmel jelentjük, hogy máris szép számmal akadnak hölgyek, akik szeretnék megmérettetni szépségüket az országos versenyen, megyénkből is többen elküldték már jelentkezésüket. Ahogyan azt a legutóbbi verseny is bizonyította, érdemes is próbálkozni, hiszen tavaly döntősünk is volt: a szegedi Tápai Dóra fejére második udvarhölgyként még korona is került.

Tarkó Petra, Tápai Dóra, Szabó Kinga és Molnár Klaudia képviselte tavaly a megyét.
archív FotóK: Karnok Csaba

A 16 és 29 év közötti szépségeknek, akik úgy döntenek, hogy ország-világnak megmutatják magukat, nincs más dolguk, mint elküldeni jelentkezésüket a www.tunderszepek.hu oldalon. Mivel a verseny első része online zajlik, a továbbjutásról fotók alapján tud dönteni a zsűri. A jelentkezőknek lehetőségük van saját képekkel nevezni, de lapunk fotóriporterei is szívesen elkészítik a versenyhez szükséges portfóliót a Csongrád-Csanád megyei versenyzőkről. A megyei elődöntőre, melynek szavazása február 15-én kezdődik, 30 lány juthat be. Ők küzdhetnek majd tovább a regionális fordulóba, majd a döntőbe kerülésért.

Perecz Vivient kollégánk, Frank Yvette fényképezte.

A három fordulón át tartó verseny végén felkészítő tábor vár a döntősökre, ahol korábbi szépségkirálynőktől tanulhatnak. Végül televíziós show-műsorban koronázzák majd meg hazánk Tündérszépét. A 10 millió forintos összdíjazású országos szépségversenyen modellszerződés és egyéves autóhasználat is szerepel a nyeremények között, no meg persze országos ismertségre is szert tesznek azok, akik elküldik nevezésüket, hiszen fényképeik több mint egy tucat lapban és azok online felületein is megjelennek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában