Tündérszépek

2021.01.14. 08:28

Legyen saját portfóliód, kollégáink elkészítik neked

Lapunk fotóriporterei készítik el azon Csongrád-Csanád megyei hölgyek portfólióját, akik jelentkeznek a Tündérszépek országos szépségversenyre. A professzionális stúdióképeket később is fel lehet használni, akár egy modellkarrier építésének kezdetéhez vagy egy castingra beküldve.

Munkatársunktól

A stúdiófotózáson mindenkiről a legelőnyösebb felvételek készülnek. Archív Fotó: Karnok Csaba

Fotó: Karnok Csaba

Melyik lány ne álmodozott volna még arról, hogy profi fotók készüljenek róla? Hogy legyen egy nap, amikor egy stúdióban csak vele foglalkoznak és a legelőnyösebb beállításokkal, a legjobb megvilágítással olyan képek szülessenek, amelyek eddigi legszebb énjét mutatják meg? Nos, erre most bárkinek lehetősége van, azoknak ugyanis, akik jelentkeznek a Tündérszépek országos szépségversenyre és erre igényt tartanak, lapunk fotósai elkészítik portfóliójukat. Ezeknek egyrészt a verseny folyamán is nagy hasznát vehetik, hiszen a megmérettetés nagy része az online térben zajlik. A fényképek alapján dönti el a szakmai zsűri, ki juthat tovább a regionális, majd az országos fordulóba, így egyáltalán nem mindegy, mit mutatnak ezek a fotók. De természetesen ezeket a képeket a versenyzők később is hasznosíthatják: akár egy modell- vagy reklám-, netán sorozatszereplő castingra is beküldhetik.

A tavalyi Tündérszépek Csongrád-Csanád megyei fordulójának továbbjutói. Archív Fotó: Karnok Csaba

Amellett tehát, hogy egy szépségversenynek köszönhetően egy országnak mutathatják meg magukat, a Tündérszépek a későbbiekben is sokat profitálhatnak már csak abból is, hogy jelentkeztek. Garantáljuk, hogy maga a fotózás is nagy élmény lesz mindenki számára: kollégáink jó hangulatban és a jelentkezőket segítve dolgoznak azon, hogy mindenkiről a legtökéletesebb beállítások készülhessenek. Természetesen a járványügyi intézkedéseket is szigorúan betartjuk, így mindenki biztonságban érezheti magát.

A stúdiófotózáson mindenkiről a legelőnyösebb felvételek készülnek. Archív Fotó: Karnok Csaba

Érdemes tehát jelentkezni a weboldalon, hiszen ahogy mondani szokták, ezzel csak nyerni lehet. Mi már izgatottan várjuk, hogy elkezdődjön a közös munka megyénk szépségeivel, és bízunk benne, hogy idén is bebizonyíthatjuk, nálunk élnek a legszebb hölgyek. Hiszen ne felejtsük el: tavaly a szegedi Tápai Dóra fejére második udvarhölgyként még korona is került. És eláruljuk: őt is lapunk fotóriporterei fényképezték.

A fényképek alapján dönti el a szakmai zsűri, ki juthat tovább a regionális, majd az országos fordulóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában