Helyi közélet

2021.01.06. 09:10

Változik Kisteleken a hulladékszállítás

Munkatársunktól

Új szolgáltató. Fotó: Török János

Fotó: Török János

Január 1-től ismét a régi-új szolgáltató, a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. szállítja a szemetet Kistelek közigazgatási területén. Megváltoztak a szelektív és a zöld hulladék elszállítási időpontjai, és részben a kommunálisé is, jó hír viszont: a díjak változatlanok.

Új szolgáltató.
Fotó: Török János

A kommunális hulladék szállítási napjai a következő ut­­cákban lévő háztartásoknak minden héten csütörtökön lesz: Orgona, Hársfa, Akácfa, Molnár, Diófa, Szegfű, József Attila, Liget, Tömörkény, Bezdán, Klapka, Damjanich, Kisteleki, Rózsa, Virág és Kálvária. A felsorolásban nem szereplőknél hetente szerdán viszik el a kommunális szemetet. Az elkülönítetten gyűjtött, szelektív hulladékot kéthetente, páratlan héten pénteken szállítja el a szegedi cég, a házhoz menő zöld, komposzthulladékot pe­­dig április 1-től október 31-ig kéthetente, páros héten kedden.

A jelenleg még zárva lévő hulladékudvar nyitvatartása a téli időszakban, október 1-től március 31-ig kedden, csütörtökön és szombaton 8-tól 16 óráig, míg a nyári időszakban, április 1-től szeptember 30-ig ez annyiban módosul, hogy kedden és csütörtökön 11-től 19, szombaton 8-tól 16 óráig vehető igénybe a szolgáltatás. A házhoz menő lomtalanítás megrendelése min­­den évben egyszer, március 15. és november 15. között lehetséges az ingyenesen hívható 80/180-480-as számon.

Ha a szolgáltatásokkal kapcsolatban bárkinek kérdése van, a szállítási és logisztikai részleghez fordulhat a 62/777-177-es számon, illetve Trombitás Imrét keresheti a 30/441-2191-es telefonon vagy [email protected] e-mail-­címen – derül ki a vállalat tá­­jékoztatójából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában