szegedieket is benevezhetünk

2021.02.23. 15:05

Bárki szavazhat az év kórházi dolgozóira

Bárki szavazhat arra a 175 kórházi dolgozóra, akiknek március­ban összesen 100 millió forintos fel­ajánlást juttat el a

A szegedi klinika dolgozóit is benevezhetjük munkájuk elismeréseként. Archív fotó: Török János

Fotó: Archív fotó: Török János

Magyar Kórházszövetség be­vonásával a „Fogjunk össze az egészségügyben dolgozókért és családjaikért” kezdeményezés – közölte a szervező Duna Bonum Alapítvány.

A Magyar Kórházszövetség hivatalos oldalán korhazszovetseg.hu, valamint a fogjunkossze.hu oldalon hétfőn vált elérhetővé az a szavazófelület, ahol március 19-ig bárki leadhatja a voksát. A szavazás során keresik az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját.

A szegedi klinika dolgozóit is benevezhetjük munkájuk elismeréseként.
Archív fotó: Török János

Az MKSZ kíváncsian várja, ki lesz az 50 legtöbb szavazatot kapó orvos, 75 szakdolgozó – nővér, asszisztens, műtősnő, műtősfiú, beteghordó –, valamint 50 nem betegágy mellett dolgozó, a kórházak működési hátterét biztosító szakember, például pénzügyi munkatárs, munkaügyes, informatikai szakember, takarító vagy karbantartó.

Fontos, hogy nem néhány klikkeléssel lehet a voksot leadni, hanem egy Facebook- vagy Google-fiók segítségével egy rövid űrlapot kell kitölteni, ezzel pedig benevezni a versenyre egy olyan egészségügyben dolgozót, aki szerintünk a legtöbbet tette a koronavírus elleni küzdelemben, vagy mert hálánkat szeretnénk felé kifejezni azért, amit értünk tett.

Aki a legtöbb nevezést kapja, az részesül pénzadományban. A szavazatokat a Magyar Kórházszövetség erre az alkalomra létrehozott bizottsága és jogi képviselője számolja össze és hozza majd nyilvánosságra a nyertesek nevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában