#pályázat

2021.02.12. 11:05

Már lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Vodafone Magyarország Alapítvány a nagy sikerű Vodafone Digitális Díjat, mellyel célja, hogy ösztönözze és elismerje azokat, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást.

délmagyar.hu

Fotó: Racz_Tomi

A 15 millió forint összdíjazású pályázaton idén is három területen lehet indulni. A Digitális Oktatás kategóriában olyan munkákat várnak, amelyek a technológia segítségével könnyebbé, hatékonyabbá vagy élményszerűbbé teszik a tanulást illetve az oktatást a diákok, a pedagógusok vagy a szülők számára.

Az egészségügyben azok a technológiák lehetnek sikeresek, amelyek hozzájárulnak az ellátás hatékonyabbá tételéhez vagy támogatják a digitális eszközök használatának népszerűségét az egészségügyben. A Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriában olyan innovatív,digitális megoldásokat várnak, amelyek hozzájárulnak a környezettudatosság széleskörű elterjesztéséhez és a környezet megóvásához. A jelentkezési határidő április 20.

– Életünk talán már sohasem lesz olyan, mint korábban, épp ezért óriási szerepük van most azoknak a nagyszerű innovátoroknak, akik digitális megoldásaikkal az oktatás és az egészségügy jobbá tételét, valamint a fenntarthatóságot szolgálják – mondta Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország Vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában