Makó

2021.02.09. 18:29

Nyereményjáték várja a párokat a Valentin-napi szelfiponton

A Valentin-napot, egyúttal a Házasság Hetét köszönti a makói Makovecz téren egy új szelfipont, ahol párok készíthetnek fotót magukról, egyúttal üzenhetnek városuknak és nyereményjátékon is részt vehetnek.

Szabó Imre

– Természetes, hogy mi is el­jöttünk, hiszen a Valentin-nap számunkra is nagy ünnep

– mondta a Makovecz téren felállított új szelfipontnál Rácz Zétény, aki barátnőjével, Török Rebekával érkezett azért, hogy egy papírszívet kössön rá saját felirattal.

A két tinédzser a gesztussal nemcsak azt fejezte ki, hogy szeretik egymást, ha­­nem megdicsérték Makót is, mint a legszebb fürdővárost – ezt írták ugyanis a szívecskére, merthogy a szelfipont tetején az a felirat áll: üzenj a pároddal a városnak! A fiatalok már eldöntötték, Valentin-napon itt fognak fényképezkedni – a program további részéről az ifjú lovag rejtélyesen hallgatott, mondván, szeretné meglepni kedvesét.

Párok üzenhetnek és fényképezkedhetnek a makói szelfipontnál. Fotó: Szabó Imre

 

A díszes, kovácsoltvas keretből és alkalmi dekorációból álló szelfipontról Farkas Éva Erzsébet – aki férjével, Farkas Lászlóval együtt érkezett – azt mondta az újdonságot bemutató sajtótájékoztatón, hogy a keret egyébként is megvolt már, különböző rendezvényeken használták fotók készítéséhez, a dekorációt pedig az önkormányzat munkatársai készítették.

Azok a párok, amelyek az elkövetkező napokban itt készítenek magukról szelfit, majd azt feltöltik közösségi oldalukra a Hagymatikum2021 hashtaggel, sorsoláson vehetnek részt, és fürdőbelépőt, masszázst, illetve vacsorameghívást nyerhetnek. Mindezt az újranyitás után vehetik igénybe.

A polgármester azt is el­mondta, mivel a szokásos mó­­don, rendezvényekkel nem tudják most megünnepelni a Házasság Hetét, a szelfiponttal egyúttal ezt is köszönteni szerették volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában