#VIPparkolóügy

2021.03.05. 12:00

Felszólítják Botkát, hogy tegyen lépéseket

Nem kapott érdemi választ az önkormányzattól a szerdai, VIP-parkolóügy kapcsán tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra Tápai Péter.

delmagyar.hu

Fotó: Kuklis István

A szegedi Fidesz alelnöke lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta, hogy válasz helyett egy maszatoló, a tényeket teljes mértékben figyelmen kívül hagyó publicisztikára futotta a közpénzből eltartott szegedi lakájmédiától.

Kiemelte, a szeged.hu skriblere, vagyis firkásza első kézből tájékozódhatott volna, ha személyesen megjelenik a sajtótájékoztatón és meghallgatja az általa elmondottakat, ahelyett hogy szerkesztősége csendjében kitalációkat kopogtat be billentyűzetén.

Hozzátette: mindenesetre, ahogy eddig, úgy a jövőben is örömmel várják az önkormányzati média képviselőit sajtótájékoztatóikra, hátha talán egyszer sikerül megírniuk a valóságot.

Tápai Péter, a szegedi Fidesz alelnöke közleménye zárá­saként pedig immáron har­madjára szólította fel Botka Lászlót, Szeged polgármesterét, hogy tegyen hathatós lépéseket a VIP-parkolóügy miatt a közelmúltban elítélt Kalmár Gábor és Mózes Ervin elmozdítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában