Szeged

2021.03.26. 07:53

Ismét zakatol a Musical Villamos

Március utolsó vasárnapján, immár negyedik alkalommal ismét útnak indul a Musical Villamos Szegeden, a Palladium Színház szervezésében.

Koós Kata

Az ingyenesen megtekinthető ötvenperces műsorhoz a www.musicalvillamos.hu oldalon lehet csatlakozni. Az 1905-ben gyártott nosztalgiavillamos a járványhelyzet miatt utasok nélkül, csupán a két előadóművésszel, Török Annával és Angler Balázzsal a fedélzetén szeli át a napfény városát.

Török Anna egészen fiatal korától a Déryné Vándorszíntársulat tagja. A Budapesti Operettszínház Pesti Broadway Stúdiójának tanulója, majd a Pesti Magyar Színház Akadémiájának hallgatója volt. Legismertebb szerepeit a Tavaszébredésben, a Sztárcsinálókban és a Vámpírok báljában játszotta, a Szegedi Nemzeti Színházban az Evita címszerepében láthatta a közönség, a Szegedi Szabadtéri Játékokon pedig a Queen musicalben. Férje, Angler Balázs szintén a Pesti Broadway Stúdióban kezdte pályafutását, majd felvették a Budapesti Operettszínházba. Legjelentősebb szerepeit az Ének esőben, a Szentivánéji álom, a Parasztopera, a La Mancha lovagja és a Szépség és a szörnyeteg című produkciókban játszotta.

A villamos egész útját musical dallamok kísérik, akik pedig az esemény ideje alatt a megállókban tartózkodnak, élőben hallhatnak részleteket a dalokból. A jármű 14 órakor indul a Szeged Plazától, 14.15 órára ér a Széchenyi térre, 14.28 órára a Szeged pályaudvarra, ezeken a helyszíneken plusz egy-egy meglepetés dal várja majd a közönséget.

A visszaút végén, várhatóan 14.56 órakor az Európa Ligetben a két művész egy extra dalt is elénekel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában