#tech

2021.03.01. 10:35

Kezdődhet a visszaszámlálás?

Series 6, 5, 4, 3, 2, 1. És hol marad a nagy bumm? A csuklókon! Egy elegáns vagy éppen extravagáns Apple Watch szíj nem hagyja érintetlenül a viselőjét. Átformáló jellege stílusosságának és különlegességének köszönhető. Mert okosóra szíja bárkinek lehet, de szíjba foglalt egyénisége nem mindenkinek!

delmagyar.hu

Twenty20

Bőr, fém, vagy szilikon szíj a csuklóra való?

A Viljar portá(l)ján bármelyik variáció megtalálható. A kérdés már csak az, hogy melyik a legstílusosabb választás? Erre általános érvényű felelet nem létezik, hiszen ez maximálisan egyénfüggő. A visszajelzések, na meg persze a vásárlói értékelések alapján a fém verziók a legextrábbak. Tény, hogy nem mindennapi megjelenésükkel kilógnak a sorból, mégpedig jó értelemben. De az is igaz, hogy bárkinek nem javasolható. Például sporttevékenységekhez nem a legideálisabb társ, ellenben a szilikon alternatíva ebben az esetben több, mint tökéletes megoldás.

Az elegancia legfőbb képviselője a bőr, mint alapanyag. Múlhatatlan érdemei megkérdőjelezhetetlenek, akárcsak a tartóssága. Viszont, mint minden, ami bőrből készül, a szíj is gondoskodást és figyelmet igényel. Ide-oda hadonászni, karcolva és megsértve a felületet nem ildomos vele, vagy ha mégis maradnak a heves gesztusok, akkor jöjjenek inkább a fém variációk.

De ha már kielemeztük az alapanyagokat, akkor nem mehetünk el szó nélkül a színárnyalatok mellett sem. Rózsaszín, fehér, fekete vagy barna? A palettában az összes ismert szín felfedezhető.

A fém alternatívák alap metál színvilágán túl a fekete árnyalat a legnépszerűbb. Akárcsak a bőr szíjak esetén, bár itt a barnák, sőt az extrák (türkiz, zöld) is befigyelnek.A szilikonoknál az áttetsző modelleken túl gyakorlatilag a szivárvány sokszínűségében pompáznak az egyes darabok. Úgyhogy kizárólag ízlés függvénye, hogy melyik tekinthető csuklóhoz, vagy akár alkalomhoz illő választásnak.

Az Apple Watch egy életérzés, nem pusztán sportfelszerelés

Az elegancia, az extravagancia és a lazaság ugyanúgy a Watch-viselet részévé tehető. A megélni és megjeleníteni kívánt stílushoz passzoló szíj az egyetlen elengedhetetlen kritérium. Meg persze az Apple Watch az alkaron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában