Szeged

2021.04.29. 12:19

Egész nap a hobbiúszóké lesz a sportuszoda

Jövő hét péntektől használhatják a két szegedi sportuszodát a védettséggel rendelkező vendégek. Az újszegedi májusban egész nap a hobbiúszók rendelkezésére áll majd, a Tiszavirágot a sportolók edzésidején kívül lehet látogatni.

T. K.

Májusban a nap minden órájában a hobbisportolók rendelkezésére áll majd a sportuszoda. Fotó: Frank Yvette

Elbontották a két hónapja zárva tartó újszegedi sport­uszoda sátortetejét, az ilyenkor szokásos munkálatok befejezését követően pedig jövő hét péntektől úszhatnak ott a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek.

Jó hír, hogy mivel immár két sportuszodája van a városnak, májusban az újszegedi létesítmény kizárólag a hobbisportolók rendelkezésére áll: a nap minden órájában igénybe vehetik.

Május 7-én a Tiszavirág Sportuszoda is kinyit a nagyközönség előtt, ott azonban a járvány idejére kialakított sportolói edzésrend miatt csak adott idősávokban lesz lehetőségük a mozgásra a szegedieknek. A létesítményben edzenek a női, férfi és utánpótlás-vízilabdázók mellett az úszók, búvárúszók és az MVM Szeged Vízisport Egyesület versenyzői is.

Májusban a nap minden órájában a hobbisportolók rendelkezésére áll majd a sportuszoda.
Fotó: Frank Yvette

Nagy Katalin, a Szegedi Sport és Fürdők Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a sportuszodában a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően nem lesz áremelés, valamint új jegy- és bérletkonstrukciót sem vezetnek be. A Tiszavirág árait azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra. Hogy az új komplexumban mennyibe kerül majd a sportolás, azt hamarosan a weboldalukon teszik közzé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában