Az Agóra kínálatai nem lesznek drágábbak

2021.04.20. 13:02

Már lehet böngészni a nyári táborkínálatot

Bár csak a hónap végétől lehet majd befizetni az Agóra nyári táboraira, a programfüzet már elérhető az intézmény weboldalán, így lehet válogatni. Kupon pedig már most is vásárolható, amellyel napokkal korábban lehet majd fizetni, vagyis tulajdonosai elsőként foglalhatják le gyermekeik helyét.

T. K.

Az Agóra táborkínálatában idén is mindenki megtalálhatja az érdeklődésének valót. Archív fotó: Frank Yvette

Fotó: Archív fotó: Frank Yvette

Bár egyelőre még a koronavírus az úr, és a gyerekeknek csupán egy része jár közösségbe, sokan bíznak benne, hogy nyárra megszűnik a járványhelyzet, és a vakációt táborokban tölthetik a fiatalok. Ennek megfelelően egyre több szervező hirdeti meg programját. Így tett a Szent-Györgyi Albert Agóra is, amelynek már böngészhető Vakáció Programfüzete. Ebből kiderül, az idei nyár sem lesz drágább, mint a tavalyi: továbbra is 18-22 ezer forint körüli összeggel számolhatnak a szülők egy heti programért.

Az Agóra táborkínálatában idén is mindenki megtalálhatja az érdeklődésének valót.
Archív fotó: Frank Yvette

A kínálat is hasonló az eddig megszokottakhoz, gyakorlatilag minden érdeklődési területet lefednek. Vannak sportágakra épített táborok, természetjáró-kiránduló programok, kézműves tematikájúak, illetve olyanok is, amelyek a szórakozva tanulás elvét követik: ezek között nyelvi és természettudományos táborok éppúgy találhatók, mint olyanok, ahol a sütést, főzést, varrást vagy éppen a programozás alapjait lehet elsajátítani.

A táborok többsége a 8–12 éves korosztályt célozza meg, de vannak programok, amelyeken már 3 éves kortól részt lehet venni, illetve olyanok is, amelyeket kifejezetten nagyoknak találtak ki, így felsős jelentkezőket várnak.

A táborokat egyelőre még nem lehet befizetni, arra április 29-től lesz lehetőség. Azok azonban, akik táborkupont vásárolnak az Agóra webáruházában, két-három nappal hamarabb lehetőséget kapnak arra, hogy ezeket beváltsák, vagyis elsőként foglalhatják le gyermekük helyét a kiválasztott programon. Ennek nyilvánvalóan azoknál a táboroknál van különösen nagy jelentősége, amelyek iránt minden évben hatalmas az érdeklődés, és akár mindössze egy-két nap alatt betelnek – ezekre ugyanis a kuponosok szinte biztos, hogy be tudnak majd jutni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában