A foci a lányoké is

2021.04.10. 16:59

Új sportolóit keresi a Mocorgó Utánpótlás FC

Lányokat toboroz a mindszenti Mocorgó Utánpótlás Futball Club: a negyedik éve működő U19-es csapatukba várják a 2001 és 2007 között született fiatalokat. De ifjabbakat is örömmel fogadnak, minden érdeklődőnek találnak helyet a klubnál.

T. Sz.

Elnökük, Szűcs Sándor és Balogh Árpád edző heti három edzést kínál a mindszenti pályán, idényben minden hétvégén egy bajnoki mérkőzést, illetve versenyszerű sportolási lehetőséget. Mint azt lapunknak Balogh Árpád, az U19-esek edzője elmondta: jelenleg 13–15 fős kerettel dolgoznak, és a lányok egyre ügyesebbek. De szeretnének fiatalabbakkal is foglalkozni, részben ezért keresi az utánpótlást. Idén zárják a negyedik szezont, és sokan már indulás óta az összetartó közösségük tagjai. Kezdetben a lányok a fiúkkal közösen jártak edzésre, de amint elérték a szükséges létszámot, külön csapatot alakítottak.

Balogh Árpád szerint Csongrád-Csanád megyében a futball egyre népszerűbb sport a lányoknál is, a térségi bajnokságon kilenc csapat indult.

Mocorgó Utánpótlás Futball Club. Fotó: Mocorgó FC

Bár ugyanazzal a technikával készülnek a versenyekre, nem érdemes összehasonlítani a női és a férfi csapatokat. Örömmel fogadnak bárkit, aki szeretné kipróbálni magát a pályán. Balogh Árpád edző a 30/472-3329-es, Szűcs Sándor elnök pedig a 30/457-2579-es telefonszámon várja a jelentkezéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában