Meglepetéssel készülnek Szőregen

2021.05.28. 16:37

Életképpel készülnek

A szőregi kultúrház munkatársai mindig meglepik valamivel a helyi lakosokat, most a legifjabb korosztályra is gondoltak.

Tóth A. Péter

Forrás: Tömörkény István Művelődési Ház

Vidám életképükkel a hétvégi gyermeknapra hangolják a járókelőket, egy minijátszóteret varázsoltak a művelődési ház bejárata elé.– Az előző és ez a dekorációnk is egy konkrét naphoz kapcsolódott. Most a Magyarországon május utolsó vasárnapján tartott gyereknapra szerettünk volna nagyobb figyelmet fordítani. A hintázó kisfiú, a csúszda, labda és az egyéb játékok mind-mind a jó hangulatot, önfeledt kikapcsolódást és a közelgő nyári szünetet jelképezik – mondta lapunknak Törőcsik Anikó, a Tömörkény István Művelődési Ház munkatársa.

Hozzátette, a május 29-i gyereknapi rendezvényünkre szeretettel várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

A vasárnapi gyermeknap az első nagyobb idei programja a szőregi művelődési háznak. Vasárnap délelőtt 9 órától 12 óráig sok szeretettel és vidám programokkal várják a gyerekeket a város bármely pontjáról. Avramov András önkormányzati képviselő támogatásával szeretnének kedveskedni a vendégeknek egy kis meglepetéssel, ingyen használható trambulin, ugrálóvár várja őket, és a „Kőfagyi” című játék résztvevői még fagyit is kaphatnak. A rendezvényre előzetesen regisztrálni kell a [email protected] címre küldött le- véllel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában