Ajándék a jövőnek!

2021.05.16. 14:43

Öt év múlva nyitják ki Nagymágocson az időkapszulát – Galéria

Ajándék a jövőnek! címmel rendezett a Közösségek Hete alkalmából civil napot a nagymágocsi Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár.

Kovács Erika

- A célunk, hogy a helyi civil szervezetek minél jobban megismerjék egymást. Összefogással sokkal többre megyünk, mint egyenként – mondta Dobóczki Józsefné, a Petőfi Sándor Művelődési Központ megbízott igazgatója. A nap résztvevői készítettek egy terepasztalt, amit hamarosan bárki megtekinthet a művelődési ház melletti téren. Egy kültéri textil installációt is alkottak. A nagy méretű hálóra textilfonatokkal formáztak életfát.

Nagymágocson 10 civil szervezet működik, közülük 8-an írtak a szervezetükről egy-egy bemutatkozó levelet, amit egy időkapszulában helyeztek el, a nap résztvevőiről készült közös fotóval együtt. Az időkapszulát a művelődési ház melletti téren ásták el. Úgy döntöttek 5 év múlva közösen kibontják és értékelik az eltelt fél évtized történéseit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában