Gyereknap

2021.06.06. 17:14

Állati jó akadályverseny is volt Tompaháton – Fotók

Derekegyház önkormányzata a falu külterületén lévő tompaháti Furioso emlékparkba várta a település apraját, nagyját. A program társszervezője a Kéktói Ménes és egy nagymányoki egyesület volt.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

– 2020-ban csak a nőnapot és augusztus 20-án egy kisebb programot tartottunk a vírushelyzet miatt. Az emberek már nagyon várták, hogy újra találkozhassanak egymással. Erre jó alkalom a mai gyermeknapi rendezvény, ami egyben családi sportnap is volt – tudtuk meg Szabó Istvántól, Derekegyház polgármesterétől.

„Állati jó” akadályversenyt szerveztek, falusi akadálypályával, amiben egyebek mellett választási malac cipelése és lovaglás is szerepelt. Népszerű volt a fűnyíró traktoros verseny is. Sokakat érdekelt a vízifoci. A programon részt vettek a szegedi huszárok, a szentesi polgárőrök, a helyi polgárőrök és önkéntes tűzoltók is. Hagyományőrző játékokkal is szívesen játszottak a gyerekek, akiket a szervezők megvendégeltek palacsintával, kürtős kaláccsal, krumpli chipsszel. Ebédre pedig 3 bográcsnyi paprikáskrumpli készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában