tűzijáték, bor és utcabál

2021.08.20. 22:01

Csaknem negyedórás tűzijátékkal ünnepelt Szeged – Fotók

Mintegy nyolcezer effektet láthattak a szegediek augusztus 20-án este a Huszár Mátyás rakpartról, ugyanis negyedórán át tűzijátékot lőttek fel a Partfürdőről zenei aláfestéssel.

Munkatársunktól

Szeged – 2021.08.20. Augusztus 20-kai esti programok, tûzijátékkal. Képen: Tûzijáték a Tisza felett. Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba

Nem sokkal a tűzijáték kezdete előtt már talpalatnyi hely sem akadt a szegedi Tisza-parton, parkolót pedig lehetetlenség volt találni.

Jól látszott, idén az élénk színekre helyezték a hangsúlyt, de sokak kedvence, a görögtűz sem maradt el, sőt, voltak vízre lőtt effektek is.

A tűzijátékot a Széchenyi téren a Tha Shudras és Király Viktor koncertje előzte meg, majd utána kezdetét vette a hajnalig tartó utcabál, a jó hangulatról az Útközband gondoskodik. A téren egyébként még holnap is várják az érdeklődőket finom borokkal, sörökkel, pálinkákkal, kiváló ételekkel és kézműves vásárral.

 

A holnapi program pedig:

Augusztus 22. (vasárnap)

13.30 Grimm-Busz Színház – Az okos nyuszi

15:00 Kozmosz Egyesület akrobatikus táncbemutató

15:30 Várkonyi Tibi

16.30 MI3 koncert

18:00 Coco Bongo welcome

19.00 Urbán Edina és az Urban Legends

20.30 Utcabál a Coco Bongo zenekarral

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában