Füge és Folti

2021.08.04. 17:37

Hazakerültek az elveszettnek hitt makói tacskók

A rendőrök és a makói közösség együttműködésével hazakerült Füge és Folti, akik pénteken délután kóboroltak el gazdijuk udvarából – olvasható a Csongrád-Csanád megyei rendőrség közösségi oldalán.

delmagyar.hu

Fotó: Csongrád-Csanád megyei rendőrség

A kiskutyák tulajdonosa július 31-én tett bejelentéstett a Makói Rendőrkapitányságon, hogy a parányi ebek ismeretlen körülmények között eltűntek az udvarából. A makói rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek és ellenőrizték a város térfigyelő kameráit is. Eközben a gazdi sem volt tétlen: felhívást tett ki közösségi oldalán, ami végül rövid időn belül eredményre vezetett.

Fotó: Csongrád-Csanád megyei rendőrség

Vasárnap délután ugyanis a tacskók becsületes megtalálója jelentkezett, hogy visszaszolgáltassa az elkóborolt állatokat. Elmondta, hogy a kicsikre a házuk közelében az utcán talált rá, de nem látott a közelükben senkit, így magához vette őket. Otthon megetette és megitatta a kölyköket, majd egy nappal később a közösségi média felületen látta meg, hogy keresik őket.

Ekkor felvette a kapcsolatot a hirdetővel. Kiderült a kutyuskák annyira picik, hogy valószínűleg kifértek a kerítés résein, így kereket oldottak. A kutyatestvérek gazdája nagy örömmel fogadta az elcsatangolt ikreket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában