ÚtON

2021.12.09. 07:26

Építik a jelzőlámpás kereszteződéseket, sokan vannak az utakon

A legfrissebb hírek a szegedi közlekedésről.

delmagyar.hu

Erős a forgalom a város minden pontján, a bevezető utakon elsősorban befelé vannak többen. Hosszú sorok állnak a Bajai, Algyői és a Dorozsmai úton is. A körutakon, sugárutakon mindkét irányban sokan közlekednek, a legtöbben talán a József Attila sugárúton és a Kossuth Lajos sugárúton vannak.

A tarjáni és felsővárosi területeken szinte minden főbb útvonal tele van, csakúgy a Felső Tisza-part, ott főleg az Novotelnél lévő lámpánál kell sokat várakozni. A Tisza Lajos körúton inkább az Anna kút és a klinikák közti rész telített, a Dugonics tér, az Aradi vértanúk tere torlódik. Sok az autó a Mars tér körül, a Kálvária sugárút elején, a Szabadkai úton és a  Boldogasszonyon sugárúton. A Csap utcát leaszfaltozták, a Kecskeméti és Csongrádi sarkán pedig a jelzőlámpát építik. Dolgoznak még a Stefánián, ott lámpás irányítás mellett megy a forgalom.

Újszegeden a hídfeljárók utcáiban, illetve a hidakon is lassan lehet haladni, csak úgy a Makai, Szőregi út befele tartó oldalán, Temesvári körúton egyaránt.

Ezek is érdekelhetik