Domaszék

2022.01.21. 09:00

Új módon terjesztik a Hírmondót

Szerdán jelent meg a Domaszéki Hírmondó januári száma, és kihordása is megkezdődött már kül- és belterületen egyaránt.

Munkatársunktól

– Kérjük, hogy a tanyákon és a zártkertekben élők keressék lapszámunkat az erre a célra a postaládaszigeteknél kihelyezett henger alakú dobozokban – írta közösségi oldalán az önkormányzat. 

A Domaszéki Hírmondó ki­szállítását – és valamennyi hasonló jellegű kiadványt országos szinten – a Magyar Posta Zrt. 2021. június 30-i hatállyal felmondta. A felmondási időszakot követően az újságot a külterületi lakosok számára elhelyezett postaládaszigeteken nincs lehetőség a postaládákba egyenként elhelyezni, hiszen azokhoz az önkormányzatnak nincs hozzáférése, csakis a Ma­­gyar Postának. 

– A probléma áthidalására a településen lévő 27 postaládaszigeten az elmúlt hónapokban olyan tárolóedényeket helyeztünk el, amelyek a bennük elhelyezett újságokat megvédik az időjárás szélsőségeitől, a csapadéktól és a gyors minőségromlástól, valamint bárki hozzáférhet, hogy kivegye belőle a legfrissebb kiadványt. Továbbra is házszámonként egy Hírmondót helyezünk ki, ezért nyomatékosan kérjük, hogy több kiadványt senki ne vigyen magával, mert akkor sokan nem jutnak hozzá a laphoz és az információkhoz. 

A Domaszéki Hírmondó ter­mészetesen online, a domaszek.hu oldalon is olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában