A márkasiker titkáról beszélgettek

2022.03.09. 16:27

Balogh Levente volt a kamarai Női Vezetői Klub vendége

Balogh Levente, a népszerű Cápák között című műsor egyik tőkebefektetője volt a vendége szerdán a kamara mellett működő Női Vezetői Klubnak. A nőnaphoz kapcsolódó rendezvényhez idén is jótékonysági akció társult.

Munkatársunktól

Balogh Levente és Novákné Halász Anna. Fotó: Frank Yvette

Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke és társtulajdonosa volt a vendége a Női Vezetői Klub és az Enterprise Europe Network márciusi 9-i közös rendezvényének. Az üzletembert Novákné Halász Anna klubvezető kérdezte pályájáról, a siker titkáról, új programokról és arról, miért dönt egy-egy vállalkozás támogatása mellett. 

A hazai élelmiszeripari piacon meghatározó vállalatcsoport a hozzá tartozó márkákon keresztül egyaránt jelen van az ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán. A vendég emellett a népszerű Cápák között című televíziós műsorban tőkebefektető. Neki az alkotó üzletember a fontos és mint egykori cselgáncsozó, olimpiai bajnok akart lenni. - Ez nem jött össze, de az üzleti életben kiteljesedett a pályám, és az, hogy vagyonom lett közben, az egyfajta melléktermék, nem az a legfontosabb - fogalmazott a pódiumbeszélgetésen. Szerinte a jó vállalkozónak van valamiféle genetikai alapja, míg a menedzsment tudományok inkább tanulhatók.

A nőnaphoz kapcsolódó rendezvényhez idén is jótékonysági akció társult. Ezúttal a Létra – egy projekt a gyermekekért kezdeményezést támogatják, hogy olyan családok, elsősorban gyerekek számára nyújtsanak pszichológiai segítséget, akik ezt önerőből nem tudnák fedezni. A projekthez csatlakozó önkéntes szakemberek tavaly csaknem száz családdal találkoztak.

A szervezők szeretnék segíteni a Magyarországra érkező ukrajnai menekülteket is. Egyebek mellett bébiételeket, tápszereket, cumisüvegeket, nedves törlőkendőt, ásványvizet, gyümölcslevet várnak, az adományokat továbbítják a Magyar Vöröskereszt szegedi szervezetéhez. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában