Helyi közélet

2022.03.26. 10:57

Mórahalom is bemutatkozott

Csongrád-Csanád Megyei Önkormányzat szervezésében idén is kö­zös standon mutatkoztak be a megye legjelentősebb turisztikai szereplői a 44. Utazás Kiállításon, Budapesten.

Munkatársunktól

A fürdő mellett a makettpark is népszerű. Archív fotó: Kuklis István

Fotó: Kuklis István

A nemzetközi eseményen a megyéből Szeged, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark, Makó, valamint Mórahalom mutatta be turisztikai kínálatát az érdeklődők számára. A szakemberek hisznek abban, hogy együttműködve, összefogva eredményesebben lehet bemutatni a térség értékeit, látnivalóit az érdeklődők számára. A megyei szereplők összefogására először 2020 fogtak össze, azóta a szakmai együttműködés tovább bővült. 
 

 

A térség legfőbb vonzerejét modern fürdőkomplexumai, gazdag kulturális élete és az Al­­föld hamisítatlan atmoszférája adja. Zenei és gasztronómiai fesztiválok Szegeden, a magyarság kihagyhatatlan emlékhelye Ópusztaszeren, a Makovecz-­örök­­ség Makón és a családi él­­­­ményfürdőzés Mórahalmon olyan komplex kikapcsolódási lehetőséget kínál, amely egész évben feltöltődést nyújt kicsiknek, nagyoknak egyaránt. 
 

 

Mórahalom látnivalói és gaz­­­­dag programkínálata egész év­­ben kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának. A te­­lepülés számos magánszálláshelyén 2022-ben kedvezményes fürdőbelépőt kaphatnak a városban megpihenő vendégek egészen június végéig, amely annyi belépésre jogosít, ahány éjszakát eltöltenek a szálláshelyen. A wellnessprogram mellett a történelmi makettparkot is be­­­­­­mutatták az érdeklődőknek. Mórahalom turisztikai kínálata legközelebb, március végén, Belg­­­rádban mutatkozik be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában