Helyi közélet

2022.05.26. 22:06

A makói Keri diákjai újra remekeltek

Sz. I. M.

Papós András megbízott igazgató személyesen gratulált a győzteseknek. Fotó: Szabó Imre

Szinte már hagyomány, hogy a Návay Lajos nevét viselő ma­­kói technikum diákjai rendre kitűnően szerepelnek a különböző országos szakmai versenyeken. Most sem történt másként, ráadásul ezúttal magát az intézményt is jutalmazták több ízben annak elismeréseként, hogy igen aktívan, sok diákot felkészítve vesznek részt ezeken a megmérettetéseken – tudtuk meg a megbízott igazgatótól, Papós Andrástól. 

Mint az eredményeket ismertető sajtótájékoztatón elhangzott, a Hódmezővásárhelyi Szak­­képzési Centrum makói tagintézménye csatlakozott a Pénziránytű iskolahálózathoz, amelynek Bank-Code nevű ver­­senyén a legtöbb csapatot indították, és ugyanez történt a hasonló jellegű, Zsebpénzügyes néven meghirdetett ve­télkedő esetében. A Zset-On fan­­tázianevű versenyen pedig a legaktívabb intézmény lett a Návay. Ugyancsak jól szerepeltek a diákok csapatai: a STAT WARS-on országos negyedik, a Géniusz fogyasztóvédelmi verseny nemzetközi döntőjében, a délvidéki Zentán pedig második lett a Keri csapata. 

Mindezt értékes jutalmakkal honorálták a szervezők. Különdíjként összesen 15 számítógépet, egy laptopot, valamint wifi routert és projektort hozhattak haza. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában