Laurencsik Beatrix Társasjátéka nagy sikert aratott

2022.06.24. 19:32

Emlékezetessé teszi a lánybúcsúkat

Nem mindennapi feladatra vállalkozott a most 32 esztendős egykori makói gimnazista, Laurencsik Beatrix: kidolgozott és sikerre vitt egy társasjátékot, ami arra hivatott, hogy emlékezetessé tegye a lánybúcsúkat. Azóta már újabb, hasonló játékokat igyekszik kitalálni.

Szabó Imre

Laurencsik Beatrix büszke az általa kidolgozott társasjátékra. Fotó: Laurencsik Beatrix közösségi oldala

 Folyton egyedi ötleteken töröm a fejemet, igyekszem olyasmit kitalálni, ami újdonság. Az, hogy szükség lenne ilyesmire, annak kapcsán jutott eszembe, hogy egy ismerősöm lánybúcsúztatót szervezett 

– mesélte Laurencsik Beatrix, a Felelsz vagy mersz? néven nemrégiben napvilágot látott társasjáték ötletgazdája. 

Gyakran hazalátogat 

Beatrix a diákéveit Makón töltötte, itt járt gimnáziumba. A családja jelenleg is itt él, így gyakran látogat vissza, de most Visegrádon lakik párjával és a gyerekeivel. Online marketing szakemberként, szövegíróként dolgozik. 

Garantált szórakozás 

Mint a Délmagyarországnak elmondta, tapasztalatai szerint korábban nem volt Magyarországon komplett, lánybúcsúra kifejlesztett feladatgyűjtemény, ami a szervezők válláról leveszi azt a terhet, hogy különféle játékokat találjanak ki, pedig épp elég nekik a helyszínnek és a programoknak a megszervezése. 

Forrás: Laurencsik Beatrix közösségi oldala

Ennek egy mindenki számára érthető, egyszerű, és ezzel együtt szórakoztató, vicces és érdekes játék lett az alapja. A Felelsz vagy mersz? amerikai eredetű, és sokan ismerik Magyarországon is. – Olyan kérdéseket és feladatokat szerettem volna kitalálni, amelyek nem közhelyesek és nem közönségesek. Ez a játék mindezt új alapokra helyezi. Igényes dobozban csodaszép lapok vannak, külön kérdésekkel és feladatokkal a menyasszony és külön a lányok részére. Nagyjából 2-3 óra garantált szórakozást ígér a játék és azt, hogy még évek múlva is erről a lánybúcsúról fognak beszélni – hangsúlyozta. 

Sikerrel debütált 

A játék a Ridikül női élményfesztiválon debütált, amely a hasonló című magazin kétnapos rendezvénye volt májusban. Beatrix itt előadást is tartott róla, és meglepte, milyen nagy sikert aratott – sokan gratuláltak neki, illetve vásároltak belőle. 

Azóta sem állt meg, újabb, hasonló ötleteken dolgozik. Már megalkotott egy pároknak szóló kétszemélyes, a nyíltabb kommunikációt elősegítő játékot, valamint tervez egyet baráti társaságoknak, illetve családoknak, és egy önismereti jellegűt is. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában