Helyi közélet

2022.06.21. 11:17

Ulbert Mónikát támogatja a Fidesz–KDNP Újszentivánon

Törvényességet, átláthatóságot és biztonságot ígér az újszentivániaknak Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje. Bartók Csaba, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke azt mondta, hogy Ulbert Mónika egy erős felhatalmazással, erős többséggel tudja majd a települést vezetni.

Suki Zoltán

Bartók Csaba arról is beszélt lapunknak, hogy Újszentivánon lezárult egy korszak. Archív fotó: Török János

 Ulbert Mónikát és csapatát támogatjuk, ők a Fidesz–KDNP jelöltjei az újszentiváni időközi választáson 

– mondta a Délmagyarországnak Csongrád-Csanád megye 1. választókerületé­nek fideszes elnöke. Bartók Csaba arról is beszélt, hogy Újszentivánon lezárult egy kor­szak. Szerinte egy pártállamból ottmaradt vezetőt váltott le egy fiatal polgármester, aki az ismert okokból befejezte a tevékenységét. 

 Azért van most időközi választás a településen, mert valami olyan cselekménybe keveredett, amelyet valószínűleg nem kellett volna megtennie 

– jegyezte meg. 

A választókerületi elnök el­mondta, hogy kétfelé szakadt a település, és szerinte egy olyan megoldást kell javasolniuk az újszentivániaknak, ami békét és nyugalmat, átláthatóságot hoz, ezért döntöttek úgy, hogy Ulbert Mónika és csapata mögé állnak be. 

 Úgy gondolom, hogy mind­­ezeket ők fogják a legjobban képviselni Újszentivánon. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy 2022. április 3-án döntött az ország, hogy négy évig a Fidesz–KDNP-nek ad felhatalmazást ahhoz, hogy az országot vezesse. Ráadásul nem is kicsit, hanem kétharmados felhatalmazást kaptunk. Szerintem ahhoz, hogy Újszentiván is előre menjen és ne hátra, Ulbert Mónikáékra és az általuk képviselt hozzáállásra van szükség 

– tette hozzá Bartók Csaba. A Fidesz választókerületi el­­nöke arra is kitért, hogy a te­­lepülésnek nagyon speciális a politikai helyzete, és abban bízik, hogy ez az előrehozott választások után megoldódik. 

Remélem, hogy Ulbert Mó­­nika egy erős felhatalmazással, erős többséggel tudja a települést vezetni, és kiszámíthatóságot, biztonságot és átláthatóságot tud nyújtani a lakosoknak. Ott mostanában rengeteg konfliktus alakult ki, ezeket pedig fel kell oldani. Erre pedig egy nő kifejezetten alkalmas, hiszen ők azok, akik nemcsak a családi békét tudják megteremteni, hanem ugyanerre képesek a közösségekben is 

– mondta Bartók Csaba, hozzátéve, Ulbert Mónika az Újszentiváni Családokért Egyesület elnöke is. 

A település jelenlegi helyzetéről szólva Bartók azt is el­­mondta, hogy nagy erők moz­­dulnak meg, akik háborút akarnak, akik gyűlöletet keltenek, akik áskálódnak, lejáratnak, és minden olyan eszközt bevetnek, ami abnormális, és nem megengedhető. 

 Remélem, hogy július 3-án ennek a korszaknak vége lesz, és normális, kiegyensúlyozott pályára áll Újszentiván. A településen Ulbert Mónika, a Fidesz–KDNP polgármester­jelöltje a garancia a község bé­­kéjére, biztonságára és gyarapodására. Kisgyermekes édes­anyaként elkötelezett a családok mellett, jogászként pedig a legfontosabb számára a törvényesség, ezért jó szívvel tudom ajánlani a választók figyelmébe 

– jelentette ki Bartók Csaba. 

Újszentivánon a jövő hét va­­sárnap tartanak előrehozott vá­­lasztásokat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában