Ásotthalomra látogatott Dúró Dóra

2022.07.30. 16:51

Az identitásunkat akarják elvenni

Szerdától szombatig koncertekkel, magyar előadókkal várták a kikapcsolódni vágyókat Ásotthalmon. A községben tizenkilencedik alkalommal szervezték meg a Magyar Szigetet, melyen jelen volt a szentesi születésű politikus, Dúró Dóra is. A Mi Hazánk elnökhelyettese, országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a bevándorlással el akarják venni az alapvető értékeinket.

Kiss Anna

A szentesi születésű Dúró Dóra a magyar családpolitikáról és az LMBTQ-mozgalomról fejtette ki véleményét. Fotó: Sándor Judit

Fotó: Sandor Judit

– A családot, vagyis az identitásunkat akarják elvenni akkor, amikor mindenféle alternatív együttélési formákat akarnak ránk erőltetni. A család és a nemzet elleni támadás a bevándorlás, az alapvető értékeinket akarják elvenni, az identitásunk legbelsőbb magját adó fogalmakat akarják kiüríteni – hangsúlyozta szombaton Ásotthalmon Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

A szentesi születésű országgyűlési képviselő a 19. Magyar Szigeten tartott előadást A világ halad, a család marad címmel. Leszögezte, a bevándorlás és az LMBTQ-mozgalom arról szól, hogy megszűnjön a család, a nemzet és a kereszténység abban az értelemben, ahogy az jelen volt az elmúlt évszázadokban az életünkben.

– Már nem homoszexualitásról, hanem homoszexualizmusról van szó, amely begyűrözött a hétköznapjainkba, főként a fiatal nemzedék gondolkodásába. Nemrégiben száz fiatalnak tartottam parlamenti különórát, ami arról szól, hogy a diákok megismerik az Országgyűlés működését és a képviselői munkát, ami után lehetőségük van kérdéseket feltenni. Megdöbbentő volt, hogy a leggyakoribb, legfontosabb és legnagyobb indulatokat kiváltó kérdés az LMBTQ-emberek esélyegyenlősége volt – mutatott rá.

Dúró Dóra szerint elképesztő értékrendbeli elcsúszások vannak, mely jól mutatja, hogy óriási küldetése van a Mi Hazánknak, hogy a jövő nemzedéke ne ebben nőjön fel. Közölte, ebben nincs tolerancia, nincs középút, ettől meg kell védeni a gyermekeket. Éppen ezért úgy döntöttek, hogy az LMBTQ-mozgalom követőit megelőzik, és lefoglalják az Andrássy utat Budapesten, hogy ott ne tudjanak tüntetést tartani, helyette a magyar családoké legyen az út.

A 19. Magyar Szigeten a politikai előadások, kerekasztal-beszélgetések mellett koncertekkel várták július 27-e és 30-a között a kikapcsolódni vágyókat. Szombaton, a zárónapon a Hungarica, Péter Szabó Szilvia, a Kowalsky meg a Vega és a Nemzeti Hang adott koncertet a Pipas' Chips nagyszínpadon, míg a Magyar Jelen kisszínpadon Tymo, Náksi és DJ Bigiboy pörgette a lemezeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában