Egyeztetés

2022.07.14. 19:52

Párbeszéd a városért: ismét találkozott Lázár János és Márki-Zay Péter

Már másodjára ült le egyeztetni Lázár János és Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely érdekében. Fotó: Lázár János facebook oldala

"Májusban fegyverszünetet kötöttünk az itt élő emberek érdekében, hiszen előbb vagyunk vásárhelyiek, mint ellenzékiek vagy kormánypártiak. A háttérmunkát már májusban megkezdtük, ma pedig újabb személyes találkozóval folytattuk az egyeztetéseket. Elsősorban a Modern Városok Program és az uniós területfejlesztési programok keretében megvalósítható fejlesztésekről tárgyaltunk, illetve arról, hogy a válsághelyzet milyen újratervezést tesz szükségessé a projektjeinkben. Bízunk abban, hogy hamarosan sor kerülhet a konkrét eredmények bejelentésére is." - írta facebook oldalán Lázár János építési és beruházási miniszter. 

Korábban a Délmagyarország is megírta: munkamegbeszélésre hívta Lázár János Márki-Zay Pétert. A hatodjára megválasztott országgyűlési képviselő már a választás éjszakáján megtartott sajtótájékoztatóján is arról beszélt, hogy Hódmezővásárhelyen április 3-ával lezárult egy korszak, és új kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában