Jótékonyság

2022.08.30. 09:31

Az ambrózfalvi Burus családnak segít a Pick Szeged

A gyászoló, nehéz helyzetbe került ambrózfalvi családnak gyűjtenenk a Budakalász, a Cegléd és a Barcelona elleni meccsen, a csapat adományt is felajánl.

Delmagyar.hu

Fotó: Kovács Erika

Lapunk cikkei nyomán jutott el a Pick Szegedhez az ambrózfalvi Burus család szomorú története. Megírtuk: a család elvesztette az édesanyát, akit ma temetnek el 7 napot élt kisfiával együtt, és a házukat is elárverezik a fejük fölül, mert a betegség miatt elmaradtak a ház részleteivel. A kézilabdacsapat honlapján megjelent: szeretnének segíteni a családon, ezért összefogásra kérik a szurkolótábort is. 

Összefogásra buzdítjuk a #HandballFamily-t. Az ambrózfalvi Burus családnak gyűjtünk a Budakalász, a Cegléd és a Barcelona elleni meccsen, csapatunk pedig adományt ajánl fel.

 

Az ember ilyenkor csak csendben van, kicsit megáll, gondolkodik, hogy az élet milyen kegyetlen és kemény. Az ambrózfalvi Burus családról a Délmagyarország napilap írt egy szomorú történetet. Az édesapa, Burus Csaba két gyermekével maradt egyedül, a közelmúltban súlyos betegség után elveszítették a gyermekek édesanyját. Egyedül maradtak, mély gyászban élnek.

 

A család nehéz anyagi helyzetbe került, nem tudták fizetni a házuk törlesztő részletét, így azt elárverezik. A tragédia hallatán a falu összefogott a Burus családért, így gyűjtésbe kezdtek, hogy találjanak egy új otthont. Erre minden esély megvan, de a családnak pénzre van szüksége.

 

Mi egy nagy család vagyunk, így nem volt kérdés, hogy segítő kezet nyújtsunk Csabáéknak, ebben a helyzetben melléjük álljunk.

 

Klubunk adományt ad majd át nekik, a szakmai stáb, a játékosok és a munkatársak közösen egy nagyobb összeget gyűjtöttek, bízunk benne, hogy ez segítség lesz számukra.

Arra kérik a szurkolókat: a CYEB-Budakalász, a HÉP-Cegléd és a Barcelona elleni meccs előtt ők is járuljanak hozzá, hogy a Burus család problémája megoldódjon. A főbejárattal szemben találják majd meg az adománygyűjtő ládát, ahová árják a felajánlásokat, amiket a klub által összegyűjtött összeggel együtt személyesen adnak át a családnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában