Van, amit új helyszínre visznek

2022.08.20. 18:15

Vásárhelyen az időjárás miatt elmarad a programok nagy része

Kovács Erika

Mások mellett Varga Miklós sem lép fel a vásárhelyi Szent István-napokon. Fotó: Teknős Miklós/MW

Átírta a hódmezővásárhelyi Szent István napok forgatókönyvét az időjárás. Az eső miatt az önkormányzati műsor kissé megváltozott. Lesznek programok, amik elmaradnak, másokat pedig új helyszínre visznek.

Augusztus 20-án, szombaton 19.30-tól a Musical gálát a művelődési házban rendezik meg. Ugyanitt zenél 21.30-tól a Black Five zenekar is. Az Atilla fiai társulat és Varga Miklós, a PopArt, a Hódmezővásárhelyi Koncerfúvós Zenekar és a Crystal Dance Club valamint a Csiga Duó zenekar előadásaival későbbi időpontokban találkozhatnak a vásárhelyiek.

Vasárnap is elmarad a meghirdetett programok nagy része, például a délelőtti hajó játszóelem átadó ünnepség, amit majd jó időben rendeznek meg. A Gasztroudvart sem rendezik meg, a kóstolókat készítő csapatok nagy részével a szeptember 10-11-ei Ízök fesztiválján találkozhatnak a vásárhelyiek. A No Sugar, a Hooligans, Sztojka Máté, Hegedűs József és a Suhancok trió táncegyüttes is későbbi időpontban lép majd fel.

Ami viszont nem marad el, az Nagy Bandó András műsora, vasárnap 17 órától a művelődési házban, 19 órakor pedig a Romano Glaszo is ott lép színpadra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában