Pusztaszer

2022.09.15. 13:33

A kétszázezredik ügyfelet köszöntötték

Hét év alatt kétszázezer ügyfél fordult meg a Kisteleki Járási Hivatalban. A jubiláló vendéget a pusztaszeri kormányablakbusznál köszöntötték tegnap délelőtt.

Kálmán Zsuzsanna, aki tegnap a pusztaszeri kormányablak buszban intézett ügyet, a kétszázezredik ügyfele volt a kisteleki járási hivatalnak. Fotó: Török János

A Kisteleki Járási Hivatal 2015 januárjában nyitotta meg kapuit, az eltelt hét év pedig olyan forgalmas volt, hogy tegnap immár a kétszázezredik ügyfelet köszönthették. Az ünnepséget a kormányablakbusz pusztaszeri állomásán tartották, ahol Kálmán Zsuzsanna gyermeke ügyében adott be hivatalos papírokat. Őt egy virágcsokorral, emléklappal és apró ajándékokkal lepték meg. Mint elmondta, bár lett volna lehetősége online ügyintézésre is, ő szereti megvitatni a felmerülő kérdéseket a kormányablak munkatársaival, így biztosan nem kapja majd vissza hiánypótlásra dokumentumait. 

A kedves mosolyok pedig megerősítenek abban, hogy legközelebb is bizalommal fordulhatok hozzájuk

 – tette hozzá.

Szalai Gabriella járási hivatalvezető elmondta, a megye 14 kormányablakában több mint 2500 féle ügyet lehet elintézni, az ügyfélelégedettségi felmérésekből pedig az derül ki, hogy szakmaiságukat 90 százalék felettire értékelik a látogatók, és a dolgozók udvariasságát is kiemelkedőnek tartják.

Van saját kormányablakbuszunk is, amelyben minden szolgáltatás elérhető, ami a kormányablakokban is. Ez ütemezetten, havi egy csütörtöki és pénteki napon járja be a járás kistelepüléseit, így segítve az itt élőket a kényelmesebb ügyintézésben

 – fogalmazott.

Ennek előnyéről Máté Gábor, Pusztaszer polgármestere is beszélt.  

Örülünk, hogy a mozgó iroda nálunk is megjelent, hiszen az idősek nehezen jutnak el Kistelekre, ráadásul a nagy hivatalban még hosszasan sorba is kellene állniuk. Ez sokkal emberközelibb megoldás

 – mondta. Hozzátette, sokáig keresték a helyét, de a piactér most ideálisnak tűnik, hiszen ott árnyék és esővédett hely is biztosított a várakozók számára.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában