Mindszent, Szegvár

2022.09.15. 08:20

Elektronikai hulladékgyűjtés lesz Mindszenten és Szegváron

delmagyar.hu

Illusztráció: Frank Yvette

Ismét elektronikai hulladékgyűjtést szervez a következő hetekben a mindszenti és a szegvári önkormányzat is. Ezalatt bárki ingyenesen leadhatja feleslegessé vált elektromos árammal működő berendezéseit: hűtőt, fagyasztót, televíziót, mosógépet, porszívót, elektromos konyhai berendezéseket, számítógépeket, nyomtatókat, fénymásolókat, telefont, rádiót, elektromos kerti- vagy barkács, illetve játékgépeket. Gépjárműből kiszerelt akkumulátort nem fogadnak, egyéb akkumulátort is csak a hozzá tartozó eszközzel, például mobiltelefonnal együtt.  Nem fogadnak viszont képcsöves eszközöket, nyomtató tonert és fénycsöveket. 

Szegvári Polgármesteri Hivatal parkolójában szeptember 23-án, pénteken 8 órától egészen szeptember 24-én, szombat délutánig fogadják a hulladékot. A Szegvári Falufejlesztő Kft. közreműködésével a helyi önkormányzat segíti azokat a lakosokat, akiknek gondot jelent a berendezések elszállítása.

Szeptember 23-án, pénteken délelőtt a cég munkatársai házhoz mennek, és minimális díjért a helyszínre viszik a leadott eszközöket. 

A szállítás költsége ötszáz, illetve ezer forint, a mennyiségtől függően. A szállítás költsége tartalmazza a hulladék felrakását és elszállítását is. A szolgáltatást szeptember 22-ig lehet igényelni személyesen a polgármesteri hivatal I. emelet 9. számú irodahelyiségében, a 06/ 63/ 364–800-as telefonszám 26-os melléken, illetve a [email protected] elektronikus levelezési címen. Igényléskor fontos megadni a nevet, címet, a leadandó tárgyakat, azok mennyiségét, illetve az időpont egyeztetéséhez telefonos elérhetőséget.  

Mindszenten a Áchim András utca 3. szám, az önkormányzati telepen lehet leadni az elektronikai hulladékot, szeptember 15-én és 16-án, 7 és 17 óra között, szeptember 17-én, 7 órától 13 óráig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában