Szegedi Vízmű Zrt.

2022.09.27. 11:00

Vízmérő leolvasás lesz a szegedi kiskertekben

A Szegedi Vízmű Zrt. októberben végzi a kiskertek évi egyszeri vízmérő leolvasását.

Delmagyar.hu

Illusztráció: Máthé Daniella/MW

Október elsején és másodikán, valamint 8-án és 9-én sziksóson kezdi a Szegedi Vízmű Zrt. a kiskertek évi egyszeri vízmérő leolvasását. Október 15-én és 16-án kerül sorra Baktó, október 22-én és 23-án Szeged-Szentmihály, Tompasziget, Gyálarét és Tápé. Amennyiben a tulajdonos a megjelölt időpontban nem tud a kiskertben tartózkodni, vízmérőjének állását október 31-ig bejelentheti a Szegedi Vízmű honlapján keresztül, e-mailen: ([email protected]), telefonon (nyomógombos mérőállás bejelentés, 62/55-88-55), a Szegedi Vízmű ügyfélszolgálati applikációja segítségével (letöltési információk: „Szegedi Vízmű Ügyfélszolgálat”, Google Play vagy App Store), valamint személyesen az Ügyfélszolgálati Irodán.

 Arra kérik az ügyfeleket, ha lehetőségük van rá, fotózzák le a mérőt, és a képet küldjék el  – az ügyfél azonosító számra történő hivatkozással – a [email protected] címre 2022. október 31-ig.

Sikertelen leolvasás, illetve adatszolgáltatás hiányában az előző évek felhasználási adatainak figyelembevételével becsült számlát állítanak ki a fogyasztóhelyre vonatkozóan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában