Makó

2022.10.25. 16:20

Saját búzából saját kenyér a makói galambosok asztalán

A Galamb József iskola a mezőgazdaság és az agrárszakmák legmodernebb ismeretein túl, az élet szeretetére is megtanít.

delmagyar.hu

Fotó: Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola

Az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában saját termelésű búza, zöldség és gyümölcs felhasználásával egészséges és finom ételek készülnek. Az iskolában és a tankertben is minden nap sütnek kenyeret, kalácsot a diákoknak és az alkalmazottaknak. Tisztelettel szelik fel, majd megkenik zsírral, lekvárral, zakuszkával és szétosztják a diákok, pedagógusok és alkalmazottak között.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában