Hódmezővásárhely

2022.10.16. 09:28

Változik a Jovány busz menetrendje

A lakossági igények és az utasforgalmi számlálás alapján a menetrendben a közgyűlés több változást hajtott végre.

Munkatársunktól

Helyi buszjárat. Archív fotó: Frank Yvette

November 1-től változik az önkormányzat által finanszírozott Jovány busz menetrendje Hódmezővásárhelyen. Az önkormányzat cége, a HVSZ Zrt. utasforgalmi számlálást tartott, ami szerint hetente mintegy 1750 utas veszi igénybe a közpénzen működtetett járatokat. A lakossági igények és az utasforgalmi számlálás alapján a menetrendben a közgyűlés több változást hajtott végre. 

November 1-jétől a Nyugdíjas Lakóparknál is megáll a 41-es járat. A 42-es reggelenként 5.56 órakor indul. A Zalaegerszeg téren új megállót létesítenek. Az Oldalkosár utcában felújítják a meglévő megállókat és a 43-as járat ott is megáll. A 44-es, amely a porcelángyár és a Kincses-temető felé közlekedő járat, a jövő hónaptól a Hősök tere helyett az Oldalkosár utcán áll meg. A 44-es és 45-ös porcelángyári járatok 5 perccel korábban indulnak, 5.05-kor, 13.05-kor és 21.05 órakor. A 44-es és 45-ös porcelángyár, illetve Kincses-temető felé közlekedő járatokat szombaton este és vasárnap reggel megszüntetik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában