Szegedi hírek

2022.11.19. 21:53

Átadták a 2022-es megyei Prima-díjakat - Galéria

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád-Csanád megyei Szervezetének Elnöksége és a megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma 2022-ben tizenhatodik alkalommal hirdette meg a megyei Prima Díjat, amelynek közismert célja a kultúra, sport, tudomány köztünk élő, kimagasló képviselőinek, a szűkebb régiónkban élő és dolgozó kiválóságoknak erkölcsi és anyagi elismerése.

Munkatrásunktól

Vida Sándor, a Csongrád Megyei Tűzoltó Kultúráért Közhasznú Alapítvány kuratóriumi tagja,  Dobi János, a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola igazgatója és Katkóné Bagi Éva textilrestaurátor a 2022-es év Csongrád-Csanád megye Príma díjasai. Fotó: Gémes Sándor

A megyei Prima-díjátadó ünnepségen szombaton a Tisza Szállóban idén is hárman vehették át a rangos elismerést. 2022-ben a Csongrád-Csanád megyei Prima-díj Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriájának díjazottja Dobi János, a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola igazgatója. Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában Katkóné Bagi Éva textilrestaurátor munkásságát ismerte el a kuratórium. A Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában a Csongrád Megyei Tűzoltó Kultúráért Közhasznú Alapítványnak ítélték oda a díjat, amelyet Vida Sándor kuratóriumi tag vett át.

A gálaesten köszöntötték a 2022-es év Csongrád-Csanád Megyei Év Vállalkozóit: Barta Enikőt, Telc Edét, Ábrahám-Türes Róbert Viktort, Kopasz Istvánt, Szögi Attilát, Csősz Dávidot, Miczi Bélát és Szöllösi Lászlót. A díjátadón köszönetet mondtak azoknak az egyéni vállalkozóknak, cégeknek, pénzintézményeknek is, amelyek összefogásának köszönhető, hogy a díjakat kioszthatták.

 


 

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában