Csongrád-Csanád vármegye

2023.01.14. 15:41

A kisteleki fürdő és a szentesi sportuszoda is kap támogatást

Újabb két fürdő kap támogatást Csongrád-Csanád vármegyében. Ezúttal a kisteleki fürdő és a szentesi sportuszoda fenntartási költségeihez járul hozzá a kormány.

Munkatársunktól

A kisteleki létesítmény 7,2 millió forint rezsitámogatást kap. Archív Fotó: Karnok Csaba

Ahogy beszámoltunk róla, az első negyedéves működéshez a szegedi mellett mórahalmi uszoda is kap rezsitámogatást. A szegedi önkormányzat a Tiszavirág Sportuszoda plusz működési költségeinek finanszírozására 117 millió 856 ezer forint támogatást kap, míg a Homokhátság egyetlen uszodája, a mórahalmi Móradombi Uszoda számára 19 millió 358 ezer forint támogatást biztosít az első negyedéves működéshez a kormány.

– A kormány döntött a kisteleki fürdő támogatásáról is! – posztolta hivatalos közösségi oldalán Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő a jó hírt. Leírta, hogy a fürdő 7,2 millió forint rezsitámogatást kap az idei év első negyedévére.

A politikus egy másik örömhírről is beszámolt, a kormány döntése alapján ugyanis 52,8 millió forint támogatást kaphat Szentes az első negyedévre a sportuszoda megnövekedett rezsiköltségeinek fedezésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában